Sports Unlimited

Lesaanbod

red and black bicycle on black floor

Spinning

Spinning is een indoor fietstraining op opzwepende muziek in groepsverband onder leiding van een van onze instructeurs. Spinning is de uitdagende groepsles om je conditie te verbeteren. Wanneer je eenmaal begonnen bent, ben je niet meer te stoppen! Bij spinning bepaal je zelf de weerstand van je fiets. Het maakt hierdoor niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent.

Beautiful strong sexy athletic muscular young caucasian fitness woman workout training in the gym on diet pumping up abs muscles and posing bodybuilding health care and fitness body bar concept

Power Pump

Power Pump is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halterstang met gewichten waarmee je de grote spiergroepen in je lichaam traint. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. Power Pump is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie en kracht.

pair of black boxing gloves

Fitboks

Dit is een groepsles waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie kunt werken d.m.v. het uitvoeren van combinaties van stoten en schoppen uit de (kick)bokssport. Fitboks is extreem intensief. Probeer maar eens een minuut lang achter elkaar zoveel mogelijk te stoten. De korte explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag en ademhaling in een razend tempo zullen stijgen.

two person inside gym exercising

Power Circuit

Power Circuit is een intensieve training waarbij we constant wisselen in oefeningen. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit met gebruik van Halters, Schijven, los materiaal en het eigen lichaam als belangrijkste tool. De workouts stimuleren je mentaal en fysiek.

asian woman practicing yoga and gymnastic on blue mat at fitness center

Power Yoga

Power Yoga is een van de meest dynamische vormen van yoga. Verschillende yogahoudingen worden in een aaneengeschakelde serie beoefend. Een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn.

Group of young people doing fitness exercices.

Yoga Flow

Yoga Flow is voor iedereen die aan yoga wil doen maar voor wie de Power Yoga lessen nog te zwaar zijn. Basis yogahoudingen worden aangeleerd met aandacht voor technieken rekening houdend met de mogelijkheden van ieders lichaam.

woman wearing black shirt sitting on green yoga mat

Yogalates

Yogalates is een combinatie van yoga en pilates. Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

woman in black sports bra and blue denim jeans doing yoga

Pilates

Met Pilates train je stabiliteit, coördinatie en spierkracht op een leuke en actieve manier. Pilates richt zich op het powerhouse van je lichaam! Tijdens de les worden met name grondoefeningen uitgevoerd voor de buik-, rug-, dijbeen- en bilspieren.

FIT30

FIT30

Tijdens deze HIIT (High Intensity Interval trainingen) werk je in kleine groepjes, 30 minuten lang onder leiding van een instructeur aan je conditie, kracht en explosiviteit doormiddel van conditionele en spierversterkende oefeningen. Meestal in een Circuitvorm gebruik makend van allerlei materiaal.

men's black leggings

Bootcamp

Bootcamp is een vorm van sports en bewegen in de buitenlucht gericht op het verbeteren van conditie, kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, behendigheid en snelheid. Tijdens deze full-body workout werk je op verschillende manieren aan je lichaam. Iedereen voert de oefeningen op zijn/haar eigen niveau uit.

Athletic woman trainer doing aerobic class with steppers to people group on a modern fitness center. Sport and health concept.

Steps

Deze Freestyle-les is goed voor de coördinatie, uithoudingsvermogen, spierversteviging en heeft een hoge vetverbranding. Op opzwepende muziek en met leuke choreografie stap je 50 minuten lang op en af een stepplatvorm.

Crossbox

Crossbox

Crossbox is een, per week wisselende, verrassingsles in de vorm van een fitness training waarbij verschillende disciplines worden gecombineerd zoals krachtraining, cardio en gymnastiek. De oefeningen zijn gebaseerd op functionele bewegingen en worden uitgevoerd met behulp van diverse apparatuur , zoals bokszakken, steps, kettlebells, halters, touwen, ballen en plyoboxen en worden klassikaal of in een circuitvorm gegeven.